fbz.jpg
21 februari 2022

Oproep FBZ: doe mee aan het pensioenpanel en vul af en toe een poll in

Bouw jij pensioen op bij PFZW en ben je bereid mee te denken over wat nodig is voor een goed pensioen voor zorgprofessionals?

Doe dan mee aan het pensioenpanel van FBZ en vul af en toe een online poll in en meld je aan. Pensioen is salaris voor later. Dat klinkt ver weg, maar als je realiseert dat je gemiddeld een dag per week werkt voor je toekomstige inkomen, is het misschien niet zo’n gek idee mee te denken met de ins en outs van de nieuwe pensioenregeling.

Dit jaar treedt de nieuwe pensioenwet in werking. In de aanloop naar het nieuwe pensioenstelsel is FBZ een van de sociale partners die samen bepalen hoe de pensioenregeling er uit komt te zien. Ook meedenken? We stellen jouw aanmelding zeer op prijs. Het pensioenpanel bestaat uit zorgprofessionals in allerlei beroepsgroepen (FBZ bestaat uit 24 beroepsverenigingen) in verschillende leeftijds- en inkomensgroepen. De nieuwe regeling moet onder meer rekening houden met de inkomensbelangen van alle generaties. De jongere generatie is op dit moment ondervertegenwoordigd, dus we roepen ook professionals uit deze leeftijdscategorie op om zich aan te melden. Er is geen voorkennis nodig om mee te doen.

Aanmelden